Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (4.95 secunde)
Sorin Rosca Stanescu Exista doar doi dintre posibilii aspiranti la functia de Primar General al Capitalei, care isi pot anunta candidatura doar in ultima clipa. ... Foarte multi dintre ei l-ar vota ca Primar General, desi el inca nu si-a anuntat vreo intentie in acest sens.
"Cele mai multe cereri si solicitari le primesc de la persoane care vor locuinte, acestia au ponderea cea mai mare pe listele de audiente la primar", ne-a declarat edilul sef al Mangaliei.
In urma cu ceva timp, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si-a facut publica intentia de a candida, la viitoarele alegeri, pentru functia de primar al municipiului Constanta.
"Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta. ... "Le trebuie cel putin 20 de ani si miliarde bune ca sa disloce ceea ce a ramas la Biosinteze", spune si fostul primar al municipiului, Petre Traistaru.
Fostul primar al comunei Vlasinesti, care se ocupa si de administrarea domeniilor statului, recunoaste ca a obtinut functia si datorita faptului ca este membru PD-L.
Un primar PSD din nordul Modovei, de la Botosani, spune ca daca si-ar intalni seful de partid, pe domnul Ponta, i-ar cere sa gaseasca o modalitate de a domoli viteza cu care pamanturile noastre sunt vandute strainilor.
Ca primar am nevoie de cunostinte de economie. ... - Luni, in sedinta de consiliu, ii voi reaminti tovarasului primar chestia asta. ... - Tovarase primar, doresc sa fac o propunere, in spiritul documentelor de partid pentru educarea tineretului:
OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i. In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
Cauza priveste modul in care acesta si-a repartizat o casa, in perioada in care era primar. ... In septembrie 2003 fostul primar al Capitalei a semnat dispozitiile de retrocedare fara a le mai supune votului Consiliului General.
Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. Pe cand era primar a inlesnit unor firme ridicarea unor constructii care incalcau normele acestei capitale religioase a lumii si nu numai.
Oprescu s-a intors in sala de operatii / stiripesurse.ro Fostul primar Sorin Oprescu s-a intors in sala de operatii, nu ca pacient, ci ca medic-chirurg.
A uitat de valul USL, a uitat de oameni si a uitat ca nu poate fi primar pe viata.
Pe Facebook, medicul primar neurolog, Bogdan O. ... Popescu medic primar neurolog".
Mircea Filip, medic primar oftalmolog, afirma ca dezlipirea de retina este o urgenta care poate duce la pierderea vederii. ... Tesuturile ajung in tensiune, se intampla o ruptura si apare dezlipirea de retina, explica Mircea Filip, medic primar oftalmolog.
Functia de Primar General este una extrem de importanta nu numai pentru persoanele cu buletin de Bucuresti. ... in context similar poate fi inclusa si ironia cotidianului "Ziua” care considera ca Ion Iliescu este singurul politician care poate convinge electoratul bucurestean sa voteze un primar de stinga.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a venit, astazi, la sediul DNA pentru a fi audiat in acelasi dosar in care este vizat si actualul primar, Cristian Popescu Piedone.
Domnule primar, nici Braila nu a stresat porcul! ... Intrebati-i pe braileni, domnule primar, ca tot ziceti ca va duceti des in orasul vecin, daca s-au distrat de Ziua Marinei. ... Veti vedea ca nu-si propune nimeni "sa dea in primar" asa, fara rost.
In Liga lui Mitica Dragomir e mai multa onoare decat in PSD-ul lui Mircea Geoana, iar un fotbalist ca Ionel Ganea merita mai multa consideratie decat un primar ca Nicolae Ontanu. ... Moment in care, primar intr-o capitala europeana a anului 2007, Ontanu i-a stins femeii tigara in palma.
Cam acelasi lucru este pe cale sa se intample in cazul lui Sorin Oprescu, noul primar general al Capitalei. ... Noul primar general este pe cale sa pateasca exact ce-a patit Basescu in mandatul sau la Primaria Capitalei dintre 2000 si 2004, cand majoritatea in Consiliul General o forma PSD.
google-analytics.com